Duurzamer worden

De noodzaak om te verduurzamen is groter dan ooit. Niet alleen vanwege de mondiale en nationale klimaatdoelen om de CO2-uitstoot te verminderen, maar ook om de luchtkwaliteit in drukbezochte gebieden te verbeteren. Bedrijven kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren door het wagenpark te elektrificeren en elektrisch vervoer te faciliteren. Mobiliteit is binnen bedrijven namelijk vaak de grootste bron van vervuiling.

Maar het organiseren van de oplossing heeft nogal wat voeten in de aarde. Welke technische oplossingen zijn er mogelijk en wat zijn de voor- en nadelen van elke oplossing? Is uw aansluiting wel groot genoeg? Moet alles in één keer aangelegd worden of kunt u klein beginnen? Zomaar enkele vragen die bij u kunnen opkomen als u zich in dit onderwerp verdiept.

Wat het extra lastig maakt, is dat de markt zich razendsnel ontwikkelt en dat de materie voor veel bedrijven nieuw is. Het kan daarom lastig zijn om te bepalen welke oplossing het beste bij uw ambities past of wat voor u de beste eerste stap is.

EV Wise helpt u graag met het vinden van een toekomstbestendige laadoplossing die bij uw situatie past.

Een laadoplossing die bij uw duurzaamheids-
ambities past

Een laadoplossing die bij uw duurzaamheids- ambities past

Als de laadoplossing die bedrijven nodig hebben te zwaar is voor hun huidige aansluiting, wordt vaak een verzwaring van de aansluiting aangevraagd. 

Bij EV Wise pakken we dit anders aan: we kijken niet alleen naar de laadoplossing, maar naar het gehele energiesysteem van uw pand. Door de stroomvraag en het aanbod slim op elkaar af te stemmen, is verzwaring van de aansluiting vaak helemaal niet nodig. Bijkomend voordeel: u kunt een slim stroomcontract afsluiten dat flink in de kosten scheelt en u kunt eventueel uw eigen opwek koppelen aan uw laadpalen.

Bij EV Wise gaan we dus voor een laadoplossing die bij uw duurzaamheidsambities past.

Daarom werken we volgens een 3 stappenplan:

  1. In kaart brengen van uw ambities en situatie
  2. Analyse van uw energiesysteem, beschikbare data, beleid, de markt, wetgeving en techniek
  3. Rapportage, presentatie en advies

Vervolgens kunnen wij het advies desgewenst voor u implementeren.

Bekijk laadoplossingen

Of bekijk onze laadoplossingen en doe meteen een online locatiecheck.