fbpx
Blog2022-10-31T10:48:06+00:00

Nieuws

Wij delen onze kennis en verhalen van klanten graag. Waarom? Het laat zien wat we waard zijn en dat we samen met onze klanten in staat zij om vervoer steeds schoner en duurzamer te maken.

EV Wise realiseerde 44 laadpunten voor Bright Offices

23-05-2023|Case study, Kantoren & vastgoed|

Voor diverse buiten- en binnenlandse investeerders beheert Cushman & Wakefield commercieel vastgoed, waaronder het kantorencomplex Bright Offices in Amsterdam. Een huurder die twee van de vier kantoren huurt zag de laadbehoefte fors toenemen en trok aan de bel. Technisch manager Ivar Stoop van Cushman & Wakefield schakelde EV Wise in om mee te denken en de laadpunten te realiseren.

EV Wise realiseerde 44 laadpunten voor Bright Offices “EV Wise ging even op onze stoel zitten om de laadpunten te realiseren” ...

Flexibele stroomtarieven en exploitatie van laadpalen?

09-02-2023|Case study, Kantoren & vastgoed|

Urban Interest is een familiebedrijf dat in vastgoed investeert en het beheer grotendeels zelf in handen heeft. Bij een aantal locaties wilde het bedrijf nieuwe laadpalen en de verouderde laadpalen vervangen. EV Wise kon goed inspelen op het flexibele stroomcontract, in combinatie met de exploitatie van de laadpalen. In dit artikel lees je hoe EV Wise dit heeft aangepakt voor twee kantoorlocaties en een winkelcentrum uit de vastgoedportefeuille van Urban Interest.

Flexibele stroomtarieven en exploitatie van laadpalen? Flexibele stroomtarieven en exploitatie van laadpalen? Urban ...

55 laadpunten op Resort Arcen

19-01-2023|Case study, Retail, Horeca & vakantieresorts|

Resort Arcen kenmerkt zich door het aanbod van luxe vakantiewoningen. “Dat vraagt niet alleen om luxe voorzieningen in de woningen, maar ook om een bepaald serviceniveau. Een laadpunt bij de woning hoort daar ook bij.”, vertelt Robert Blok van Resort Arcen. Het vakantiepark zocht een geschikte partij om de laadpunten te realiseren. Daar kwam best wat bij kijken, lees hier hoe EV Wise en Resort Arcen dit aanpakte.

55 vakantiewoningen op Resort Arcen voorzien van laadpunten 55 vakantiewoningen op Resort Arcen voorzien van laadpunten ...

Van Santen Transport kan sneller snelladen bij EV Wise

15-12-2022|Case study, Wagenparken|

Ondanks de fors hoge aanschaf van de elektrische vrachtwagen ging Transportbedrijf Van Santen ervoor. Sinds een paar maanden rijdt er een volledig elektrische vrachtwagen bij Van Santen Transport en daar hoort een passende snellaadoplossing bij. Die vond het bedrijf bij EV Wise.

Van Santen Transport kan sneller snelladen bij EV Wise Van Santen Transport kan sneller snelladen bij EV Wise ...

Green Real Estate behoudt regie op laadoplossingen, maar geeft werk uit handen.

05-09-2022|Case study, Kantoren & vastgoed|

Voor Green Real Estate zijn de laadpunten op het parkeerterrein bij GoStores Gouda een verlengstuk van het vastgoed. De klanten die hier winkelen, willen de auto kunnen opladen en dat maakt het vastgoed voor onze huurders aantrekkelijker. Maar er is meer, de slimme laders worden ingezet om een deel van de zonne-energie van de 8.500 zonnepanelen te benutten.

Green Real Estate behoudt regie op laadoplossingen, maar geeft werk uit handen. Green Real Estate behoudt regie ...

Stayokay breidt duurzame service uit met laadpalen van EV Wise

01-07-2022|Case study|

Stayokay ontvangt jaarlijks vele Nederlandse en internationale gasten voor een onvergetelijk verblijf op 20 unieke locaties in Nederland. Onder de gasten nam ook de laadbehoefte toe en daarom ging Mirjam Kiestra, coördinator duurzaamheid van Stayokay, op zoek naar een geschikte partij.

Stayokay breidt duurzame service uit met laadpalen van EV Wise Stayokay breidt duurzame service uit met laadpalen ...

Mobiliteitstransitie in gevaar door oplopende levertijden?

02-06-2022|Blog|

In bijna iedere sector lopen de levertijden op waarbij chips een essentieel onderdeel zijn van de producten die worden gemaakt. Van auto’s, warmtepompen en laadpalen, de levertijden zijn fors door de schaarste van chips en de enorme vraag. Wat betekent dit voor de mobiliteitstransitie van bedrijven die de hoeksteen vormen van de klimaatdoelen die zijn geformuleerd in het klimaatakkoord?

Mobiliteitstransitie in gevaar door oplopende levertijden? Mobiliteitstransitie in gevaar door oplopende levertijden? In bijna ...

Logistieke sector moet voorsorteren op naderende zero-emissie zones

29-03-2022|Blog|

Zo’n dertig tot veertig steden in Nederland voeren vanaf 1 januari 2025 zero-emissie zones voor bestel- en vrachtauto’s in. Ondernemers moeten nu al aan de slag om het wagenpark en de laadinfrastructuur op tijd op orde te hebben.

Logistieke sector moet voorsorteren op naderende zero-emissie zones Logistieke sector moet voorsorteren op naderende zero-emissie zones ...

Vastgoedmanager Cushman & Wakefield kiest voor slim laden met EV Wise

18-01-2022|Case study|

Laadpaalspecialist EV Wise heeft 26 slimme laadpunten gerealiseerd in de parkeergarage van kantoorgebouw Helix in Utrecht. De manager en tevens huurder van het vastgoed, Cushman & Wakefield, breidt dit aantal op een later moment uit als de laadbehoefte groeit.

Vastgoedmanager Cushman & Wakefield kiest voor slim laden met EV Wise Vastgoedmanager Cushman & Wakefield kiest voor ...