Zorgeloos en groen laden met EV Wise.

EV Wise is door BAMBOO Offices geselecteerd om de laadoplossingen te verzorgen.
Hierdoor kunt u eenvoudig, voordelig en groen laden zonder zorgen.

Zorgeloos en groen laden met EV Wise.

EV Wise is door BAMBOO Offices geselecteerd om de laadoplossingen te verzorgen. Hierdoor kunt u eenvoudig, voordelig en groen laden zonder zorgen.

Meer informatie

over de prijs en realisatie van de laadpunten.

Voor huurders van BAMBOO Offices is het nu mogelijk om een laadpunt te laten realiseren en beheren door EV Wise op uw eigen parkeerplaatsen zodat u slim, groen en voordelig kunt laden.

EENMALIGE VERGOEDING

Om een nieuwe laadpaal op uw aangewezen parkeerplaats te laten realiseren betaalt u een eenmalige vergoeding van €3.500. Alles wordt dan van a tot z gereld door EV Wise.

SERVICE

Per laadplek betaalt u een maandelijks bedrag van €10 per laadplek. Voor dit bedrag onderhoudt EV Wise de laadpaal en is er een 24/7 storingsdienst beschikbaar voor eventuele storingen.

OVER DE LAADPAAL

U krijgt de beste laadpaal, met twee laadpunten, uit de markt met een laadvermogen van 22kW. Met deze laadpaal kunt u slim laden en dankzij de technologie bent u ervan verzekerd dat uw laadpaal nu en in de toekomst voldoet aan de nieuwste standaarden en regelgeving.

DE VOORDELEN VAN DE LAADOPLOSSING VAN EV WISE OP EEN RIJ:

  • Door slimme sturing van de laadpunten wordt het vermogen tussen de laadpunten verdeeld. Hierdoor kunnen er meer auto’s tegelijk worden geladen.
  • Wanneer u haast heeft en gelijk wilt laden, dan geeft u uw laadsessie prioriteit door de QR code op de laadpaal te scannen. Het laden begint dan direct en op vol vermogen, waardoor u sneller weer op pad kunt.
  • De laadpunten worden 24/7 worden gemonitord en preventief onderhouden. En is er een storing? Wij hebben een eigen storingsnummer waarop u ons altijd kunt bereiken. We helpen u dan op afstand en indien nodig is een monteur snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.
  • Uw geladen stroom wordt automatisch geregistreerd en verrekend. U heeft er dus geen omkijken naar, en de BAMBOO Offices ook niet.
  • Wij ontzorgen vanaf de aanvraag tot realisatie en beheer.

Vraag hier uw laadpunt aan

Door onderstaand formulier in te vullen vraagt u een laadpaal aan voor de parkeerplaats die u huurt bij Bamboo Offices. Na ontvangt van uw aanvraag nemen we contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

    FAQ

    In onze FAQ beantwoorden we veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag dan via ons contactformulier