Zorgeloos en groen laden met EV Wise.

EV Wise is door uw VvE geselecteerd om de laadoplossingen te verzorgen in de bovengrondse parkeergarage Kaap.
Hierdoor kunt u eenvoudig, voordelig en groen laden zonder zorgen.

Zorgeloos en groen laden met EV Wise.

EV Wise is door uw VvE geselecteerd om de laadoplossingen te verzorgen in de bovengrondse parkeergarage Kaap. Hierdoor kunt u eenvoudig, voordelig en groen laden zonder zorgen.

Meer informatie

over de prijs en realisatie van de laadpunten.

De basisinfrastructuur en bekabeling zijn alvast voorbereid bij alle parkeerplekken; uw laadpunt kan dus eenvoudig en snel worden gerealiseerd na uw aanvraag. De investering die is gedaan in deze basisinfrastructuur zal voor een deel worden verdeeld over de laadpunten die worden aangesloten. Hoe meer laadpunten kunnen worden gerealiseerd bij de start van het project, hoe lager de kosten zullen zijn per laadpunt.

De kosten voor een laadpunt inclusief installatie en in werkingstelling bedragen € 5.499 (incl. BTW). Dit bedrag kan per laadpunt met maar liefst € 1.100 euro dalen als er meer aanmeldingen zijn bij de start van het project. Rijdt u dus elektrisch of gaat u in de toekomst elektrisch rijden dan kunt u zich hier alvast vrijblijvend aanmelden voor de realisatie van het laadpunt. U kunt dus terugkomen op uw aanmelding in een later stadium wanneer de inventarisatie is afgerond en duidelijk is wat de uiteindelijke prijs wordt voor een laadpunt op basis van het aantal aanmeldingen.

Op deze site houden we het aantal aanmeldingen bij en ziet u wat de kosten voor een laadpunt zijn dankzij de vele aanmeldingen. Voor de eerste aanmelders is er ook nog een introductiekorting.

Introductiekorting bij start van het project per laadpunt: 100 euro!

Aantal aanmeldingen

0

Update 27 januari 2022, aanmelding geopend!
Huidige prijs per laadpunt: € 5.499,- (incl. BTW)

OVER DE LAADPAAL

U krijgt de beste laadpaal uit de markt met een laadvermogen van 11kW. Met deze laadpaal kunt u slim laden en dankzij de technologie bent u ervan verzekerd dat uw laadpaal nu en in de toekomst voldoet aan de nieuwste standaarden en regelgeving.

DE VOORDELEN VAN DE LAADOPLOSSING VAN EV WISE OP EEN RIJ:

  • De capaciteit van de aanwezige aansluiting wordt maximaal benut door slimme sturing en door het vermogen te verdelen tussen het pand en de laadpunten. Hierdoor zijn de auto’s sneller volgeladen, kunnen alle parkeervakken van een laadpunt worden voorzien en blijven de investeringen en terugkerende kosten zo laag mogelijk.
  • U laadt uitsluitend 100% groene stroom. En dat niet alleen. Wij stemmen de vraag en het aanbod van groene stroom op elkaar af. Zo laden wij uw auto het liefst op wanneer er veel groene stroom uit wind- en zonne-energie wordt geproduceerd en vermijden wij laden op het moment dat de vraag naar stroom grootst is. Zo maken we fossiele energiecentrales op termijn overbodig.
  • Wanneer u haast heeft en gelijk wilt laden, dan geeft u uw laadsessie prioriteit. Het laden begint dan direct en op vol vermogen, waardoor u sneller weer op pad kunt.
  • Per laadpunt brengt EV Wise maandelijks een bedrag in rekening van € 17,50 (incl. BTW). Zo kunnen de laadpunten 24/7 worden gemonitord en preventief onderhouden. En is er een storing? Wij hebben een eigen storingsnummer waarop u ons altijd kunt bereiken. We helpen u dan op afstand en indien nodig is een monteur snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.
  • Uw geladen stroom wordt automatisch geregistreerd en verrekend, zonder tussenkomst van de VvE. U heeft er dus geen omkijken naar, en de VvE ook niet.

Vraag hier uw laadpunt aan

Na de inventarisatie van de laadpunten nemen wij contact met u op of u door wilt gaan met uw realisatie van het laadpunt.

    FAQ

    In onze FAQ beantwoorden we veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag dan via ons contactformulier