Zorgeloos slim, groen en goedkoop laden zonder investering.

Op zoek naar een totale laadoplossing voor je wagenpark of bezoekers en werknemers? Met onze unieke laadoplossingen op maat nemen wij alles uit handen en zorgen ervoor dat de voertuigen op een slimme manier worden geladen.
Neem contact op

Ons aanbod

De totaaloplossing van EV Wise maakt slim laden op het meest duurzame en goedkope moment mogelijk. Met zo min mogelijk belasting van het elektriciteitsnet en mét aandacht voor het milieu, werken wij naar de beste laadoplossing toe.  Onze dienstverlening bestaat uit drie mogelijkheden:

Ontwerp
& Advies

De beste laadoplossing komt tot stand op basis van juiste informatie. Daarvoor verzamelt EV Wise data, voeren we een schouw uit op locatie en bespreken we uitgebreid uw wensen en de laadbehoefte voor nu en in de toekomst. Op basis van alle verkregen informatie ontwerpen wij een laadoplossing die past bij uw situatie.

Projectbegeleiding
& Service

Bij de realisatie van de laadoplossing komt aardig wat kijken. Wij ontzorgen u hier met volledige projectbegeleiding. En als de laadpalen zijn opgeleverd blijven we in contact voor het beheer, onderhoud en monitoring. Bekijk een voorbeeld van onze monitoring.

Volledige exploitatie,
volledig ontzorgd.

Bij een volledige exploitatie neemt EV Wise alles uit handen. Van advies, ontwerp en realisatie tot financiering en beheer en onderhoud. Wij realiseren en exploiteren de laadoplossing volledig op eigen rekening en risico.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Plan dan een kennismaking in met onze projectontwikkelaar e-mobility.


Over ons 

EV Wise zet de standaard voor het laden van elektrische auto’s. Als system integrator verzorgen wij de gehele waardeketen van elektrische laadpalen met een totaaloplossing waardoor alle elektrische auto’s slim, duurzaam en goedkoop laden met een minimale impact  op het energienetwerk. Wij zijn systeem en merk onafhankelijk. Daardoor zijn we in staat om de beste oplossing toe te passen die past bij uw bedrijf.

Een team van professionals werkt er bij EV Wise iedere dag hard aan om slimmer, duurzamer en goedkoper laden tot de norm te maken.

EV Wise is onderdeel van Censo. Censo staat voor “connecting energy solutions” en beschikt over meer dan 100 inhoudelijk specialisten. In de visie van Censo is het noodzakelijk dat energie en klimaat systemen met elkaar in verbinding staan om tot meest effectieve oplossingen te komen. EV Wise speelt hier een belangrijke rol in, omdat het totaalaanbod van laadoplossingen naadloos kan worden geïntegreerd met de volledige energieoplossing van bedrijven en bedrijfsgebouwen.

Meer over EV Wise