Zo werkt EV Wise

Zo duurzaam mogelijk laden tegen de meest aantrekkelijke prijs, met de laagst mogelijke impact op het energienetwerk. Dat is precies wat EV Wise doet: een totaaloplossing voor slimme laadpalen die op het juiste moment zo duurzaam en goedkoop mogelijk laden.

Het aantal elektrische auto’s in Nederland neemt in rap tempo toe. Dat vraagt veel van ons energienetwerk. Laadpieken zijn er vooral in de ochtend en vroeg in de avond als veel e-rijders thuiskomen van werk. Om de energievraag te spreiden over de dag en nacht, is slim laden nodig. Dat is op zich niets nieuws, maar het liefst laad je zo duurzaam mogelijk tegen de laagste prijs. Daar is EV Wise uniek in: groene stroom laden, tegen de laagste prijs en met de laagste belasting van het energienetwerk.

EV Wise biedt een totaaloplossing voor zowel slimme laadpalen als slimme laadpleinen. Het omvat advies, implementatie, operatie, onderhoud, service, energielevering én eventueel financiering van de slimme laadoplossing. We kunnen alles voor de klant uit handen nemen om de elektrische voertuigen duurzaam en slim te laden. Zo kunnen bedrijven zich op hun eigen core business richten zonder zorgen over de laadpunten.

De laadpalen doen het werk

Bij EV Wise laten we onze e-rijders zoveel mogelijk met rust. We werken daarom niet met een app waarin wensen en agendawijzigingen doorgegeven moeten worden om het juiste laadmoment te bepalen. Onze laadpalen weten dat al. De slimme laadpalen baseren zich onder andere op laadgedrag uit het verleden. De accu is altijd ruim op tijd voldoende geladen voor de volgende rit. Meer haast? Door de QR-code op de laadpaal te scannen, kan een laadsessie altijd direct gestart worden.

In vier stappen naar de ideale laadoplossing voor jouw situatie.

Jij laadt tegen de beste condities, wij zorgen voor de rest.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Plan een kennismaking met onze projectontwikkelaar e-mobility.